datavelden per ongeluk overschreven door foute data op clipboard

datavelden per ongeluk overschreven door foute data op clipboard

27/05/2020
TFS 8602 data fields accidentally overwritten

Bij gebruik van de zoekfunctie in het data processor TJ data grid,
kan dit gebeuren als je  per ongeluk een tekst op je Windows-klembord die je in de zoekcel hebt geplakt.
De eerste regel wordt weergegeven in de zoekcel, maar de volgende regels worden ook gekopieerd naar de cellen onder de zoekcel.
Resulterend in het overschrijven van gegevens.

Deze tekst gekopieerd in mijn testdatabase

Je ziet niet dat de andere regels nu gekopieerd worden in de database vanwege de tekst in de zoekcel.
Het eerste wat je ziet na het kopiƫren van de tekst.

Wat je ziet na het verwijderen van de zoektekst

• Related Articles

• Media import format (custom)

Import with specific custom format Format Create new (Excel format) Important --> Formats: Choose Type code format (according to provided data) File structure Mapping
    • Publish to 2BA datapool - BMEcat4 (The Netherlands)

File/data delivery DataProcessor can be used to provide data to datapool 2BA.nl (The Netherlands) with the new format BMEcat 4  Export BMEcat 4 is only available in online application my.dataprocessor.nl Step by step description of process of file ...